Kina annullerer ståleksportafgiftsrabat

Den 1. august 2021 udstedte staten en politik om at annullere ståleksportafgiftsrabatten.Mange kinesiske stålleverandører blev ramt.Stillet over for den nationale politik og kundernes efterspørgsel kom de også på mange måder.Annulleringen af ​​skatterabatten udløste stigningen i prisen på Kinas importerede stålråvarer.Vil det få Kina til at gå til nogle kundegrupper?Kan kinesisk stål blive en vigtig søjle i eksporten?
Yderligere tilpasning af ståltarifferne har til formål at reducere stålproduktionen
Reduktion af råstålproduktionen er en vigtig foranstaltning for at implementere mit lands kulstoftop og CO2-neutrale mål.Siden begyndelsen af ​​dette år er mit lands stålforbrug fortsat med at vokse, og ståleksporten er tydeligvis kommet sig, hvilket har drevet stålproduktionen til at køre på et højt niveau, og der er et enormt pres for at reducere kulstofemissionerne.
Industrieksperter sagde, at stigningen i eksporttariffer på nogle stålprodukter er beregnet til aktivt at samarbejde med færdiggørelsen af ​​den nationale råstålproduktionsreduktionsopgave, nå det grundlæggende mål om at begrænse den hurtige stigning i jernmalmpriserne og fremme den høje kvalitet. udvikling af stålindustrien.Samtidig skal du spille fuldt ud rollen som import- og eksporttilskud og -justering for at forbedre det indenlandske ståludbuds- og efterspørgselsforhold
2522


Posttid: Aug-04-2021